ERC demana la dimissió de Mercedes Vidal per la gestió de la vaga de Metro

Bosch titlla d'"inadmissible" la tasca de la regidora al capdavant de TMB

Redacció
09 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:38h
El president del grup municipal d'ERC a l'ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat aquest diumenge la dimissió de la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Mercedes Vidal per la gestió de la vaga de Metro. Just el dia abans que arrenqui la desena jornada de protesta, Bosch ha emmarcat en la "ineficiència i la incapacitat" la tasca de Vidal al capdavant de TMB.

"És inadmissible que un responsable polític digui que no farà més propostes als treballadors. TMB, i la seva presidenta, han d'assumir responsabilitats davant el bloqueig que han generat i que cal resoldre immediatament", ha assegurat Bosch segons un comunicat del partit. Bosch ha insistit que l'alcaldessa Ada Colau ha de liderar les negociacions amb els treballadors.

Pel regidor republicà, incentivar que el cotxe perdi presència a la ciutat és "incompatible amb obstaculitzar el bon funcionament del transport públic". Bosch, que ha recordat que arrencarà també una vaga la setmana que ve al servei del Bicing, ha advertit que reclamaran en paral·lel i "fins a les últimes conseqüències" la publicació dels sous dels directius de TMB fora de conveni.
Arxivat a