​La regidora Laura Pérez assumeix Relacions Internacionals en el govern de Colau

L'alcaldessa introdueix canvis en la primera tinença d'alcaldia coincidint amb el mig mandat

Ada Colau i Laura Pérez en primer pla, en una imatge d'arxiu
Ada Colau i Laura Pérez en primer pla, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:12h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha aplicat alguns canvis en el cartipàs coincidint amb l'equador del mandat. La primera tinença d'alcaldia, que dirigeix Gerardo Pisarello, canvia de nom i passa a anomenar-se d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, i la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, també ho serà de Relacions Internacionals. La intenció és donar un nou impuls a les xarxes de relacions amb ciutats d'arreu del món i a la direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional. Pérez també és l'edil de Sants-Montjuïc.

Fins ara la primera tinença es denominava de Treball, Economia i Planificació Estratègica. Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, amb els canvis pretén impulsar diverses àrees de gestió que es troben sota el paraigua de la tinència de Pisarello, un cop superat l'equador de mandat i "completada la fase de planificació estratègica de l'acció de govern". Tot i això, l'impuls de l'economia plural a la ciutat i les polítiques vinculades a l'ocupació es mantenen "com a prioritats i principals apostes del govern", ha remarcat.

En l'àmbit econòmic, també es vol rellançar l'aposta per afavorir una economia digital més plural i una major sobirania tecnològica, com recull el Pla "Barcelona Ciutat Digital 2017–2020, Transició cap a la Sobirania Tecnològica" que lidera la Comissionada de Tecnologia i Innovació Digital, Francesca Bria. A més, el d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, Jordi Via, deixa el càrrec per motius personals, i l'assumeix Álvaro Porro, que serà Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Consum.
Arxivat a