VÍDEO El rocambolesc viatge d'un client amb un taxista begut a Barcelona

Un client explica a "La Vanguardia" que el conductor va confessar-li haver-se begut dues ampolles de vi

El taxista begut
El taxista begut | La Vanguardia
Redacció
27 de juny del 2017
Actualitzat a les 8:57h
Un taxista begut circulant per Barcelona durant la tarda de revetlla de Sant Joan. Aquesta és la situació amb què es va trobar Ricard, un veí de Barcelona que, durant 20 minuts, va patir un viatge en taxi d'allò més rocambolesc. I més quan va ser el mateix conductor qui li va confessar que s'havia begut dues ampolles de vi.

Tal com recull La Vanguardia, que ha aconseguit el vídeo en exclusiva de part del mateix Ricard, els fets van tenir lloc divendres al voltant de les 19 hores de la tarda a Sarrià i, veient l'estat en què es trobava el taxista va optar per gravar el viatge. Tot i això, segons confessa ell mateix, el taxista anava tan torrat que no va adonar-se que ho estava enregistrant tot.

Durant el periple, Ricard va haver d'alertar en almenys dues ocasions que se saltava semàfors en vermell, cridava als ciclistes i altres cotxes o feia canvis de carril sense mirar. Després de 20 minuts, i tot i plantejar-se en diverses ocasions baixar del cotxe, van arribar al final del trajecte, a Sant Andreu. "Si l'haguessin parat, l'alcoholímetre hauria donat un registre molt alt", confessa Ricard.

Aquest és el vídeo que ha penjat La Vanguardia.

Arxivat a