Unes 12.000 persones segueixen el concert de l'OBC a la platja de la Barceloneta

L'espectacle dirigit pel valencià Josep Vicent ofereix grans obres simfòniques i música del segle XX

Platja de Sant Sebastià durant el concert de l'OBC
Platja de Sant Sebastià durant el concert de l'OBC | ACN
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:54h
Fins a 12.000 persones, segons l'organització, segueixen aquest vespre el tradicional concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i L'Auditori a la platja de la Barceloneta. "Busquem que l'OBC es retrobi amb la ciutat fora de l'espai habitual perquè pugui venir un públic diferent del que ve a L'Auditori", ha explicat el gerent de l'OBC i L'Auditori, Jordi Tort.

La iniciativa ha ofert un repertori basat principalment en música simfònica del segle XX. Sota la batuta del director valencià, Josep Vicent, l'espectacle ha comptat amb l'obertura festiva de Xostakóvitx. Com a sorpresa pel públic l'orquestra interpreta una adaptació de l'Space Oddity del músic britànic David Bowie.

El concert gratuït serveix per celebrar el Dia de la Música i per donar la benvinguda a l'estiu. La quarta edició compta amb la direcció del prestigiós Josep Vicent. Entre el repertori que es toca hi destaquen fragments Water Dances de Nyman, El cant dels ocells de Pau Casals, una selecció de Romeo i Julieta de Prokófiev i el Bolero de Ravel. El concert vol ser una prèvia representativa de la temporada vinent 2017-2018 de L'Auditori.

Per facilitar el seguiment del concert als milers de persones que hi ha a la platja de Sant Sebastià s'han instal·lat dues pantalles gegants. També es pot seguir en directe per Catalunya Música i en diferit la nit del 23 de juny al Canal 33.

 
Arxivat a