Apareix un sol gegant pintat a l'asfalt de la plaça Francesc Macià de Barcelona

L'acció de Greenpeace, en la s'han utilitzat més de 2.000 litres de pintura ecològica, pretén reivindicar les energies renovables

La plaça Francesc Macià, vista des de l'aire
La plaça Francesc Macià, vista des de l'aire | ACN
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:57h
Una vintena d'activistes de Greenpeace han pintat aquest dimecres a la matinada un sol gegantesc, de 50 metres de diàmetre, a la plaça Francesc Macià de Barcelona coincidint amb el solstici d'estiu. La iniciativa també s'ha dut a terme per donar suport a les energies renovables i reivindicar la fi de l'impost al sol, així com que la ciutadania pugui accedir a les energies netes.

Els activistes han utilitzat més de 2.000 litres de pintura ecològica per traçar el sol que ha envoltat la plaça i amb uns rajos que s'han estès a les diferents vies d'accés a la plaça. Amb aquesta acció, l'organització ecologista també ha protestat conta la "falta de responsabilitat" del govern espanyol per complir amb els Acords de París.
 

Una activista de Greenpeace pintant el terra de la plaça. Foto: ACN


Greenpeace va realitzar una activitat similar a la plaça de l'Arc del Triomf de la capital francesa l'any 2015 durant la celebració del Cimera del Clima per recordar que l'energia neta és un dret.

A sota, un vídeo de betevé:
 
Arxivat a