Catalunya Ràdio fa una oferta a Gemma Nierga per a la pròxima temporada

La ràdio pública proposa a la periodista que assumeixi l'última franja del matí i reforci el menú informatiu que pilota Mònica Terribas | Nierga, que també disposa d'una oferta d'Onda Cero, no continuarà a la SER després que Prisa hagi prescindit dels seus serveis

Gemma Nierga
Gemma Nierga | Cadena SER
Oriol March / Joan Serra Carné
14 de juny del 2017
Actualitzat el 15 de juny a les 10:02h
Catalunya Ràdio ja treballa en la graella de la pròxima temporada. A l'espera de concretar-ne la composició definitiva, l'emissora pública estudia el fitxatge de Gemma Nierga -un dels noms propis de la ràdio espanyola- per reforçar l'oferta matinal. Segons fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) consultades per NacióDigital, la direcció de la cadena ja ha sondejat la periodista catalana per proposar-li que assumeixi l'última franja del matí.

La possible incorporació de Nierga -vinculada al llarg de la seva trajectòria a la Cadena SER- permetria a Catalunya Ràdio reforçar una de les franges, la del matí, que arrossega més audiència. Mònica Terribas ja pilota el programa estrella de la cadena pública, El Matí de Catalunya Ràdio, i Nierga podria donar continuïtat al magazín matinal.

Segons les fonts consultades, Nierga ha mantingut contactes en les darreres hores amb responsables de la ràdio pública, que busquen veus de reconegut prestigi per mantenir el pols pel lideratge a Catalunya. La periodista, que també disposa d'una oferta d'Onda Cero per dirigir el magazín de cap de setmana, encara no ha decidit el seu futur.

Nous projectes fora de la Cadena SER

Nierga es planteja nous reptes professionals després que la Cadena SER, la principal emissora del grup Prisa, decidís no renovar-li el contracte després de més de tres dècades de trajectòria compartida. Nierga comparteix amb Pepa Bueno la conducció d'Hoy por hoy, el magazín matinal líder de la ràdio espanyola i té contracte fins a finals de juliol.

En la seva carrera a la SER, la presentadora també havia estat al capdavant dels programes La Ventana i Hablar por hablar, que li han reportat reconeixements com el premi Ondas -en tres ocasions- o el Quim Regàs de Periodisme el 2003. A la televisió, Nierga havia presentat diversos programes tant a TVE com a TV3. El més recordat a la cadena catalana portava per títol Tres senyores i un senyor, que compartia amb Susanna Griso i Fina Brunet.
Arxivat a