L'alt càrrec de Governació querellat per la compra d'urnes dirigirà el gabinet jurídic de la Generalitat

Meritxell Masó agafa el relleu de Francesc Esteve, fins ara número dos de la consellera Meritxell Borràs

Meritxell Borràs, aquest dimarts al Parlament
Meritxell Borràs, aquest dimarts al Parlament | Parlament de Catalunya
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:21h
Francesc Esteve, secretari general de la conselleria de Governació querellat per la compra d'urnes pel referèndum, serà resitat en l'organigrama de l'executiu català. El rellevarà Meritxell Masó, fins ara secretària de funció pública. La decisió arriba el mateix dia que la Fiscalia ha decidit informar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre l'anunci de la data i la pregunta del referèndum. El seu destí serà la direcció del gabinet jurídic de la Generalitat, segons ha informat la Generalitat.

A Esteve li agafarà el relleu Meritxell Masó, que fins ara era la secretària de Funció Pública de la Generalitat dins del mateix departament. La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha considerat que Esteve ofereix les "màximes garanties" per dirigir el gabinet jurídic, mentre que fonts consultades per NacióDigital destaquen el seu "compromís" amb el procés sobiranista.

L'exalt càrrec de Governació agafa al seu torn el lloc de Margarida Gil, que se'n va al Consell de Garanties Estatutàries (CGE).