Estrella Damm estrena «La vida nostra», una nova mostra de «passió, talent i creativitat»

La coneguda marca de cervesa catalana ha presentat aquest migdia el curtmetratge "La vida nostra", dirigit per Raúl Arévalo i protagonitzat per Peter Dinklage, Álvaro Cervantes, Ingrid García-Johnson i Marcel Borràs

Els protagonistes de l'anunci d'Estrella Damm d'aquest estiu
Els protagonistes de l'anunci d'Estrella Damm d'aquest estiu | Albert Alemany
12 de juny del 2017
Actualitzat el 13 de juny a les 16:17h
No hi hauria estiu sense el tradicional espot d'Estrella Damm, que aquest dilluns ha tornat a l'actualitat amb una nova versió de Mediterràniament, un lema que va més enllà d'un eslògan i que és, en si mateix, una manera de ser i d'entomar la vida. Un curtmetratge que és, tal com han subratllat els organitzadors en la presentació prèvia a la projecció del film, el resultat d'"hores de passió, talent i creativitat".

De factura impecable i amb una història que dona pes als convencionalismes d'aquesta mena de campanyes, el propi curtmetratge s'ha convertit en els darrers anys en una tradició, en un esdeveniment que traspassa el camp de la publicitat per arribar a un àmbit social i, també, cinematogràfic.En aquest sentit, La vida nostra aposta per canviar allò que s'espera de l'anunci, però manté intacta l'ànima que l'ha fet tan popular. "He volgut preservar la filosofia de Mediterràniament", explica Raúl Arévalo.


El director, que arriba amb el prestigi adquirit després de Tarde para la ira, ha capitanejat un elenc d'actors de primera, amb el repunt internacional de Peter Dinklage, i el talent autòcton d'Álvaro Cervantes, Ingrid García-Johnson i Marcel Borràs, un dels protagonistes d'Incerta glòria. El resultat demostra la inversió feta i la il·lusió dipositada, amb una gran estrella com a protagonista –Dinklage–, que no ha defugit cap pregunta i s'ha mostrat atent, simpàtic i còmplice amb el públic.

"Protagonitzar un curtmetratge amb tant de talent és molt atractiu", ha assenyalat, mentre afegia que "em diverteix interpretar personatges amb certa tendència a beure", teixint un paral·lelisme amb el cèlebre Tyrion Lannister de Joc de Trons i aquest detectiu privat expeditiu, contundent i exitós que porta per nom Chad Johnson i que protagonitza el film.
 

Arévalo i Dinklage, durant la roda de presentació. Foto: Albert Alemany


Donald Trump, una "vergonya" de president

Dinklage també ha estat preguntat per l'actual situació política catalana, cosa que l'ha fet referir-se a Donald Trump: "sento vergonya del meu líder, per això em fa molt feliç ser a d'altres països i desconnectar". Pel que fa a la qüestió que viu el poble català, l'actor ha defugit de manera elegant la resposta directa: "no vull parlar d'una cosa amb la qual no estic familiaritzat, i no m'agradaria crear cap malentès", ha reblat.
 
La vida nostra arriba després de l'experiència d'èxit aclaparador de l'any 2015 –amb Alejandro Amenábar a la direcció i les actuacions de Dakota Johnson i Quim Gutiérrez– i del 2016 –amb Alberto Rodríguez i protagonitzat per l'estrella francesa Jean Reno i per l'actriu catalana Laia Costa–. El curt ha estat rodat a diversos indrets, com Tarragona, Sitges, Lloret de Mar i Amsterdam. L'acte s'ha celebrat aquest migdia a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, amb una gran assistència que dona fe de les altes expectatives creades.
 

Moment de la presentació de «La vida nostra», aquest dilluns. Foto: Albert Alemany

Arxivat a