Portal de l'Àngel ja és el carrer comercial amb el lloguer més car de l'Estat

El preu de la via barcelonina és de 3.360 euros/metre quadrat | Fins ara el primer lloc l'ocupava el carrer madrileny Preciados

Redacció
11 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:48h

L'avinguda del Portal de l'Àngel és la via amb el lloguer més car de l'estat espanyol Foto: Aj. de Barcelona


L'avinguda del Portal de l'Àngel, amb 3.360 euros/metre quadrat, es col·loca com la via comercial amb el lloguer més car de tot l'Estat. Fins ara, el rànquing l'encapçalava el carrer madrileny de Preciados, que ara ocupa la segona posició (3.300 euros/metre quadrat).

Darrere d'aquestes dues vies comercials hi ha la Milla d'or, també a Madrid, amb un preu de 3.300 euros/metre quadrat així com el barceloní Passeig de Gràcia, amb 2.880 euros/metre quadrat, segons les dades de l'informe anual El Comerç Tèxtil en Xifres d'Acotex.

La madrilenya Ortega i Gasset, en la qual estan situades importants firmes nacionals i internacionals, ocupa la cinquena posició (2.280 euros/metre quadrat), mentre que a Puerto Banús (Marbella) es troba Muelle Rivera, amb un lloguer mitjà de 2.280 euros/metre quadrat, en la cinquena posició.

Londres concentra els carrers més cars d'Europa

Londres lidera amb solvència el rànquing de carrers comercials més cars d'Europa, en situar fins a quatre vies a les primeres posicions d'aquesta prestigiosa classificació.

Bond Street és la més cara (25.200 euros/metre quadrat), seguida per Covent Garden (18.000 euros/metre quadrat), Oxford Street (15.036 euros/metre quadrat) i Sloan Street (13.560 euros/metre quadrat).

Per darrere dels carrers londinencs se situa Milà amb la via italiana Montenapoleone, que cedeix el lideratge del 2017 amb un lloguer de 12.880 euros/metre quadrat, i Vittorio Emanuelle (11.900 euros/metre quadrat) que superen a les parisenques avingudes dels Camps Elisis i l'avinguda Montaigne, amb un preu mitjà de més d'11.000 euros/metre quadrat.

El primer carrer espanyol que apareix és barcelonina Portal de l'Àngel, que amb un preu de lloguer de 3.360 euros per metre quadrat es troba encara bastant allunyada de les principals vies europees.
Arxivat a