Ocupen un bloc de pisos del Poble-sec durant la manifestació pel dret a l'habitatge

La protesta ha aplegat unes 1.300 persones que han reclamat habitatge assequible, frenar l'especulació i limitar els preus del lloguer

Protesta en defensa del dret de l'habitatge a Barcelona
Protesta en defensa del dret de l'habitatge a Barcelona | ACN
Redacció
10 de juny del 2017
Actualitzat el 11 de juny a les 8:06h
Alguns dels manifestants que aquest dissabte a la tarda han participat a la manifestació en defesa al dret a l'habitatge han ocupat un bloc de pisos buits situat al número 14 del carrer Poeta Cabanyes del barri del Poble-sec de Barcelona.

La protesta, convocada per la plataforma "Barcelona no està en venda", ha aplegat unes 1.300 persones, segons la Guàrdia Urbana, que des de les sis de la tarda s'han manifestat pel centre de la ciutat per reclamar habitatge assequible, frenar l'especulació i limitar els preus del lloguer. Els convocants denuncien que l'especulació immobiliària està expulsant els veïns dels barris barcelonins. A més, reclamen l'habitatge com un dret social i no com una mercaderia.

A través de Twitter, el Sindicat de barri de Poble-sec ha convocat aquest dilluns a les set de la tarda a l'edifici ocupat del Poble-sec als propietaris de l'immoble, l'Ajuntament de Barcelona i el Departament d'Habitatge de la Generalitat. L'entitat veïnal assegura que l'edifici està vuit des de fa anys.
 
Arxivat a