«El Run Run!» del PDECat: un diari crític amb la gestió de Colau a mig mandat

Voluntaris, regidors i consellers municipals de la formació distribueixen 50.000 exemplars d'una publicació que carrega contra el govern municipal i "suspèn" l'alcaldessa de Barcelona

Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:24h
"Suspesa", titula a cinc columnes i en portada la publicació que ha editat el PDECat i el Grup Municipal Demòcrata per carregar contra la gestió de Colau.

Tot just quan es compleixen dos anys de l'inici de mandat del govern municipal, la formació política ha llançat un diari que du per nom "El Run Run!", emulant el títol de la cançó de la rumba que Barcelona en Comú va difondre durant la campanya electoral. 

Una publicació que critica contundentment l'alcaldessa: "Colau és una broma per als rics, un malson per a les classes mitjanes i un càstig per als més desafavorits", es pot llegir a la portada del diari. 

Entre els "articles" d'aquest primer número del diari destaquen titulars com "Zero solucions", "Un govern amic dels okupes", "Massa oportunitats perdudes", "Turisme fora de control", "L'engany del tramvia" o "Superilla, superdesastre". 

La contraportada conté una secció anomenada "24 mesos, 24 nyaps", on es recullen dues dotzenes de polèmiques que ha protagonitzat el govern municipal des de la seva constitució, i que van des de la contractació de parelles, fins al pacte amb el PSC o els problemes amb les grans empreses elèctriques.

Voluntaris, regidors i consellers municipals del PDECat i el Grup Municipal Demòcrata han començat a distribuir a primera hora del matí la publicació en més d'una quarantena de boques del Metro. En total, s'han editat 50.000 exemplars.
 

 «El Run Run!», un diari editat pel PDECat crític amb la gestió de Colau.



Fa tot just un any, el PDECat va versionar la cançó de campanya de l'alcaldessa fent un repàs crític del primer any de mandat.
Arxivat a