C's acusa el Barça d'ofendre bona part dels seguidors pel suport al referèndum

El portaveu parlamentari de la formació, Carlos Carrizosa, assegura que no s'ha de "polititzar" l'esport

08 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:10h
Ciutadans, un partit que acostuma a celebrar oficialment les victòries individuals d'esportistes espanyols, s'ha molestat perquè el Barça ha decidit adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum. El portaveu parlamentari dels liberals, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dilluns que la vinculació del club blaugrana amb la consulta vinculant "ofèn bona part" dels seguidors de l'equip.

"Ofèn els seguidors que té a Espanya i a la resta del món", ha assegurat Carrizosa, que ha demanat no polititzar l'esport. Una afirmació que contrasta amb un míting que va fer Ciutadans a Barcelona durant la campanya electoral de les eleccions espanyoles del 26 de juliol. En aquella ocasió es va poder veure el líder del partit, Albert Rivera, i la cap de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, vestits amb la samarreta de la selecció espanyola en acte polític que es va barrejar amb un partit de l'Eurocopa de França.

Xavier García Albiol, president del PP a Catalunya, també va carregar amb duresa contra la signatura del Barça a favor del referèndum. En aquest sentit, Albiol es va mostrar "orgullós" de ser d'un club, l'Espanyol, que es dedica "exclusivament a l'esport".