​Una hostessa del Godó denuncia que havien de vestir minifaldilla i màniga curta tot i el fred

"Jo i les meves companyes gairebé cada nit teníem febre perquè sortíem dels partits ja amb febre”, ha declarat la noia a Catalunya Ràdio

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:45h


Una de les hostesses que ha treballat aquests dies al trofeu Comte de Godó de tennis per una coneguda marca de refrescs ha denunciat les condicions laborals amb què s'han trobat, en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio. Tot i l'onada de fred, les van obligar a treballar amb minifaldilla i màniga curta, fet que els ha acabat repercutint en la salut, assegura.

"Durant l'onada de fred ens havíem de passejar amb vestit d'estiu", ha explicat l'hostessa. "Jo i les meves companyes gairebé cada nit teníem febre perquè sortíem dels partits ja amb febre. Jo sortia amb migranya i febre dels partits. Cada nit malaltes. Era treballar amb unes condicions en què tu estaves dentant, contra la teva salut i contra la teva dignitat directament", ha afegit.

Les hostesses es passaven fins a tres hores a la intempèrie. Durant aquest període es podien posar sobre les espatlles una jaqueta només quan estaven assegudes al banc.

Un dia que es van posar tovalloles als peus pel fred que feia, l'hostessa ha lamentat que els hi van recriminar: "Ens va caure una xerrada maca que vam haver de demanar perdó i tot."

Per l'hostessa, al darrere hi ha una qüestió de gènere: "Sempre som noies. Noies, faldilleta i ensenyant carn. El cas és que no podíem portar la jaqueta perquè no es veia bé la marca que també és al paraigües. S'ha de veure el vestit i és igual si passem fred".
 
Arxivat a