Munté insisteix que no es va demanar cap posicionament a Carter sobre el procés català

"No estem en la fase de reconeixement, sinó en la de coneixement", assegura la consellera de la Presidència en la roda de premsa posterior al consell executiu | El centre que presideix l'exmandatari nord-americà va rebutjar ser intermediari en el referèndum, segons va explicar en un comunicat

La consellera de la Presidència, Neus Munté, conversa amb Raül Romeva durant la reunió del consell executiu
La consellera de la Presidència, Neus Munté, conversa amb Raül Romeva durant la reunió del consell executiu | ACN
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:13h
La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha insistit aquest dimarts que el Govern no va fer cap petició a l'expresident nord-americà Jimmy Carter per tal que es posicionés en relació al procés català. Aquest reafirmament de l'executiu contrasta amb el comunicat que va enviar el Centre Carter la setmana passada en què rebutjava "involucrar-se" en el referèndum que s'hauria de celebrar el mes de setembre.

"No es va demanar cap posicionament, no se li va demanar res", ha indicat Munté a preguntes dels periodistes. La consellera de la Presidència també ha defensat que la Generalitat es troba en la fase del "coneixement" i no del "reconeixement".

"No es demana res a cap estat", ha subratllat en relació a les trobades periòdiques que manté el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb representants diplomàtics.