Itàlia i l'estrena de «Fargo», grans reclams del Serielizados Fest 2017

El Festival Internacional de Sèries de Barcelona projectarà el darrer episodi de l'última temporada de «Joc de Trons» i crea un gelat amb la mà de Jamie Lannister, en col·laboració amb Jordi Roca d'El Celler de Can Roca

Jude Law a «The Young Pope», de Paolo Sorrentino
Jude Law a «The Young Pope», de Paolo Sorrentino
13 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:52h
La quarta edició del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, confirma el bon moment que viu el seguiment de sèries a casa nostra. Aquest 2017, el festival fa un gir i fixa els ulls a Europa, concretament a Itàlia, després de dos anys amb el protagonisme de la ficció americana. De dos dels creadors més reconeguts del món –com són David Simon (The Wire, Treme) i Dan Harmon (Community, Rick & Morty)–, es passa a noms fonamentals de sèries com The Young Pope o Gomorra: Tony Grisoni, Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli i Ludovica Rampoldi.

El festival, que se celebrarà del 19 al 22 d'abril i tindrà el Hall i l'Auditori del CCCB com a seu central, viurà la inauguració als Cinemes Girona, amb l'estrena a l'estat espanyol de la tercera temporada d'aclamada Fargo, just un dia després de la seva emissió oficial als Estats Units. En aquesta ocasió, la trama de l'obra de Noah Hawley girarà al voltant de la rivalitat entre dos germans, ambdós interpretats per Ewan McGregor.

Menjar-se la mà de Jamie Lannister i passejar per "Twin Peaks"

El Serializados Fest viurà un moment imprescindible en la projecció especial del capítol de La batalla de los bastardos, de Joc de Trons. Èpica, passió, venjança. En motiu d'aquesta sessió singular, Jordi Roca, d'El Celler de Can Roca i Rocambolesc, ha creat un gelat que simula la mà de Jamie Lannister, en el que serà un gran instant per als fans que van a la recerca de tota mena de detalls relacionats amb la sèrie i el seu univers.

Abans, la Sala Hiroshima escalfarà l'ambient el dia 19, convertida en la "Sala Twin Peaks", just un mes abans de l'esperat retorn de la sèrie de David Lynch, una de les primeres de la història en generar pura obsessió entre la seva base de fans, compta amb un imaginari que perdura més de 25 anys després. No hi faltaran cafè de filtre, donuts i iconografia de la sèrie.

Valkyrien, la sèrie noruega revelació del 2017, és una altra de les estrenes exclusives del festival, on també es preestrenarà la segona temporada de Nit i Dia, amb els creadors de la sèrie. Altres estrenes destacades seran els documentals The Last Laugh, sobre els límits de l'humor, amb noms com Louis CK, Sarah Silverman, Ricky Gervais o Mel Brooks i David wants to fly, que s'endinsa en l'estranya relació entre David Lynch i un centre de meditació transcendental hindú, en un exercici de mitificació i desmitificació de la figura del geni creador de Twin Peaks.
 

Ewan McGregor, protagonista de la tercera temporada de «Fargo»