Pornovenjança a la Guàrdia Urbana de Barcelona

Un agent difon fotos de caràcter sexual de la seva exparella, una altra agent, per haver trencat la seva relació sentimental

Redacció
13 d'abril del 2017
Actualitzat a les 7:38h

un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona a Plaça Espanya. Foto: Adrià Costa


Un subinspector de la Guàrdia Urbana de Barcelona serà jutjat el 28 d'abril per haver difós una foto de caràcter sexual amb la seva exparella, també agent de la Guàrdia Urbana, per venjar-se d'ella per haver tallat la relació, segons explica avui el diari La Vanguardia.

L'home, enfurismat per haver trencat la relació sentimental, va aprofitar l'ordinador de la comissaria per entrar al correu de la seva ja exparella, de la qual tenia la contrasenya, i agafar una foto on sortia la noia fent-li una fel·lació. Llavors, va enviar la imatge a tots els contactes de la jove, que llavors tenia 23 anys (l'acusat en tenia 36).

A l'agenda de contactes hi havia familiars, amics, companys de treball, mossos d'esquadra i policies locals. La foto anava acompanyada d'un text amb el número de telèfon de la noia emplaçant a trucar-la perquè li fes una fel·lació.

L'acusació i la Fiscalia demanen una pena de tres anys per un delicte contra la intimitat per descobriment i revelació de secret. Els fets van passar el 28 de febrer de 2008, tot i això, des de llavors l'acusat no va ha estat mai castigat internament i, a més, va ser ascendit en dues ocasions, passant de sergent a subinspector.
Arxivat a