Desnonen una llar d'infants a Barcelona i deixen 50 nens sense acabar el curs

El centre comunica els pares que deixarà de funcionar el 18 d'abril i denuncia "mobbing immobiliari"

Redacció
12 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:50h
La guarderia privada Sant Agustí, situada al barri barceloní de l'Eixample, serà desnonada el 18 d'abril. Així ho ha comunicat la mateixa llar d'infants aquest dimecres als pares dels 50 nens matriculats, d'entre zero i dos anys.

Segons la portaveu dels pares afectats, Carol Rodríguez, els responsables del centre han rebut la notificació aquesta setmana arran d'una demanda dels propietaris del local, amb qui tenien un contracte indefinit des de feia 65 anys.

La guarderia ha explicat als pares que estan sent víctimes d'una situació de "mobbing immobiliari". Tot i això, Rodríguez apunta que el centre hauria deixat de pagar el lloguer arran d'unes molèsties provocades per unes obres a l'immoble el 2015.

El tancament s'ha confirmat després que una jutgessa ha fallat a favor dels propietaris i ha denegat la pròrroga de l'execució del desnonament que les responsables de l'escola havien demanat al Tribunal Constitucional.

Alguns pares ja s'han dirigit al Consorci d'Educació de Barcelona (CEB), que ha estat estudiant juntament amb la inspecció d'Educació, les vacants disponibles en guarderies properes al centre desnonat.
Arxivat a