​Barcelona obre 20 patis escolars durant la Setmana Santa

N'hi ha un mínim d'un per districte excepte en el de les Corts

Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat el 12 d'abril a les 7:25h

Un pati escolar obert durant les vacances a Barcelona. Foto: Ajuntament de Barcelona


Un total de 20 patis escolars de centres educatius públics de Barcelona obren fins al pròxim dilluns 17 d'abril, coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. L'Ajuntament els posa a disposició dels infants, els joves i les seves famílies, i també acullen activitats de dinamització educativa, amb entrada lliure i obertes a tothom, segons el consistori.

L'únic districte on no n'hi ha cap és a les Corts. Els matins, entre les 11.00 h i les 14.00 h, els patis oberts estan a l'institut Pau Claris, a Ciutat Vella; a les escoles Ferran Sunyer i Els Llorers, a l'Eixample; a les Barrufet, Enric Granados, Poble-sec i Mossèn Jacint Verdaguer, a Sants-Montjuïc; a l'institut Menéndez i Pelayo, a Sarrià-Sant Gervasi; a l'escola Reina Violant, a Gràcia, i a la del Carmel, a Horta-Guinardó.

També a les escoles El Turó i Antaviana, a Nou Barris; a la de Ramon Berenguer III, a Sant Andreu; i a les de Farigola del Clot, La Pau i Eduard Marquina, a Sant Martí. A la tarda, entre les 16.00 h i les 19.00 h, s'obren a l'escola i l'institut Lluís Vives, i a l'escola Mossèn Jacint Verdaguer (aquesta tancarà el 14 i el 17 d'abril en horari de tarda), a Sants-Montjuïc; i a les escoles Bernat de Boïl, a Sant Andreu, i Antoni Brusi, a Sant Martí.

La xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri, que impulsa l'Institut Municipal d'Educació (IMEB), la formen un total de 69 patis, i ofereix a infants, joves i a les seves famílies un context segur i de proximitat, obert sempre en horari extraescolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars. Després de les vacances de Setmana Santa, els 69 Patis Escolars Oberts al Barri tornaran a oferir els seus serveis amb l'horari habitual.
Arxivat a