La Guàrdia Civil expedienta una agent a Barcelona que va tenir la regla estant de servei

La dona va absentar-se durant 10 minuts del punt de vigilància al port

Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat el 11 d'abril a les 6:27h

Port de Barcelona, on es va produir l'incident. Foto: Europa Press


La Guàrdia Civil ha obert un expedient disciplinari a una de les agents del cos a qui li va venir la regla d'una manera inesperada i va haver d'absentar-se entre cinc i deu minuts per anar al lavabo a posar-se una compresa. Els fets van passat el 8 de març, en una rotonda d'una zona portuària de Barcelona on realitzava tasques rutinàries de vigilància. 

“Li va baixar inesperadament la regla, i es va veure obligada a anar a un bany a posar-se una compresa immediatament per no tacar ni el seu uniforme ni el vehicle oficial”, ha relatat l'advocat de l'agent a El País. La dona va haver d'anar a un bany que estava situat a uns 300 metres. 

Quan va tornar, va trobar-se amb el tinent que feia la inspecció i li va explicar què havia passat. Segons explica el diari, l'home li va respondre a crits: “A mi no m'expliquis històries, ves al bany abans o després del punt de control però no durant”. 

Uns dies després, el tinent va obrir un expedient disciplinari contra l'agent per “inexactitud en el compliment de les ordres rebudes”, ja que no havia demanat permís per abandonar el punt de vigilància. Laa dona ha demanat, segons el seu advocat, que s'activi el protocol contra assetjament laboral de la Guàrdia Civil, sense massa resultats.
Arxivat a