El PDECat posa en marxa la redacció del codi ètic del partit

La direcció encarrega a la comissió per a la qualitat democràtica que elabori el document, que encara no té data fixada d'aprovació | "Volem fer les coses diferent", destaca la coordinadora general de la formació, Marta Pascal

10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:27h

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, aquest dilluns en roda de premsa Foto: PDECat


La direcció executiva del PDECat ha encarregat a la comissió per a la qualitat democràtica del partit, presidida per Xavier Trias, la redacció del codi ètic de la formació. "Es farà en els propers mesos", ha indicat Pascal, que no ha posat data a l'aprovació del document. "Volem fer les coses diferent", ha destacat la coordinadora general.

La redacció del codi ètic és un mandat estatutari, i s'ha d'aprovar amb els vots del consell nacional del partit. A la direcció li agradaria tenir-lo enllestit abans de l'estiu, però es podria desplaçar sense problemes. "Busquem un text que ens permeti abordar totes les circumstàncies i per generar una cultura democràtica intensa", ha definit.

Record per a Chacón

Pascal ha arrencat la roda de premsa enviant el condol als familiars i amics de Carme Chacón. Ferran Bel, un dels diputats del PDECat a Madrid, serà el representant dels nacionalistes a la capella ardent de l'exministra de Defensa. "Ha normalitzat la tasca de les dones en política", ha considerat la dirigent nacionalista.