Los Santos enterren Pxxr Gvng i reneixen amb «Pxxrificación»

El grup liderat per Khaled, Kaydy Cain i Yung Beef presenta les cançons del nou disc aquest divendres a la sala Apolo

Pxxr Gvng reneix convertit en Los Santos
Pxxr Gvng reneix convertit en Los Santos | Jose Manuel Gutiérrez
07 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:32h
Pxxr Gvng ha protagonitzat el gran sacseig de l'escena musical recent, des de Barcelona al món, convertits en abanderats d'una manera de viure al límit i fer-ne ambients musicals que subratllen l'amor explícit, l'addicció descarnada, l'art que es materialitza al carrer, entre brega i desig. Aquest divendres mostraran el darrer estadi d'aquesta experiència propera a l'èxtasi religiós, amb un renaixement que els ha convertit en Los Santos i que els porta a la sala Apolo a presentar Pxxrificación, el seu nou àlbum.

El grup segueix liderat pel triumvirat que formen Khaled, Kaydy Cain i Yung Beef, i presentaran en directe les noves cançons d'un disc de trap amb nervi, intenció i feridura, on multipliquen la seva essència i sonen encara amb més ràbia. Trappin en el Vaticano és tot un retaule d'intencions, fetes des de la més divina de les blasfèmies, com ho és, de manera directa, 2k14dpg, una declaració d'intencions sense cap subterfugi.
 

Pxxr Gvang, en roda de premsa Foto: Jose Manuel Gutiérrez


D'esperit insubornable, el nou àlbum de Los Santos conté només sis cançons. Tal com ells expliquen, és "una mostra de menyspreu al concepte de format, en una època on els mixtapes, els EPs, els mini-EPs, els mini-àlbums i els discos es barregen, fent que no tingui cap sentit la mesura de la creació audiovisual". Entre les sis peces, hi ha tres col·laboracions: a Trappin En El Vaticano amb l'italià Darkside777 del grup Dark Polo Gang; Youtubers, amb Jamal Farruk, també conegut com a Jamal Trump; i Worldstarhiphop, amb AC3.

La coberta de Pxxrificación mostra una foguera on cal llençar els bitllets, en referència al film La montaña sagrada, de Jodorowsky. Una manera de fer explícita la seva manera de viure, també la seva lluita per fugir del poder monetari de les discogràfiques. Han tornat, tot i que mai no havien marxat. Aparteu les criatures.