El restaurant Disfrutar de Barcelona, entre els 100 millors del món

La prestigiosa revista "Restaurant" publica els establiments que ocupen les posicions de la 51 a la 100 del seu rànquing anual | El local barceloní se situa al lloc 55

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 17:55h

D'esquerra a dreta, els xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, en una imatge d'arxiu al restaurant Disfrutar de Barcelona. Foto: ACN


L'establiment Disfrutar, comanat per Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas, ha entrat al rànquing de la revista Restaurant en la posició número 55. És la nova millor entrada a la prestigiosa llista. El local de Barcelona és, a més, el guanyador del Premi Miele al Restaurant amb més Potencial del 2017. 

La publicació Restaurant ha revelat aquest dimarts els establiments que ocupen les posicions de la 51 a la 100, amb 11 restaurants nous. L'anunci serveix com a entremès de la publicació de la llista completa, que veurà la llum el pròxim 5 d'abril en un acte a Melbourne, a Austràlia.

El primer lloc del llistat difós avui, del 51 al 100, l'ocupa el restaurant Mikla, de la ciutat turca d'Istanbul. El següent és el Nihonryori RyuGin, de Tòquio, al Japó. Burnt Ends, de Singapur, és el 53 i Lyle's, de Londres, ocupa el lloc 54, just abans del Disfrutar barceloní. 

Just després, al lloc 56, hi ha el restaurant de Bilbao Nerua. Al lloc 62 apareix el Quique Dacosta, de Dénia, al País Valencià. Al lloc 77 apareix el Martin Berasategui, de Lasarte-Oria, últim establiment de l'Estat que apareix a la llista del 51 al 100 dels millors restaurants del món segons la revista.
Arxivat a