Arran intenta ocupar la seu del PP de Barcelona a favor del referèndum

Els joves de l'esquerra independentista han portat una pancarta amb el lema ""L'autodeterminació no es negocia: referèndum sí o sí" i urnes davant de l'edifici

Els membres d'Arran, davant la seu del PP
Els membres d'Arran, davant la seu del PP | @Arran_jovent
Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat el 28 de març a les 7:32h
Una trentena de persones de la formació de l'esquerra independentista Arran han intentat ocupar aquest dilluns al matí la seu del PP de Barcelona, per "advertir-los que l'autodeterminació no es negocia. Referèndum sí o sí", tal com versa una publicació que han fet penjat al seu Facebook. A banda, també han estès una pancarta amb el lema "L'autodeterminació no es negocia. Referèndum sí o sí!", que han situat a l'exterior de l'edifici, situat al carrer Comte d'Urgell, 269, de la capital catalana al voltant de les 10.30 hores del matí.

Els joves han intentat entrar fins a l'interior però les forces de seguretat del partit i, posteriorment, agents dels Mossos d'Esquadra, els han impedit accedir més enllà del vestíbul.

En l’acció, que s’ha allargat uns 30 minuts, els concentrats han enganxat cartells i adhesius a la porta del local amb el lema “L’organització és la clau de la victòria’. Per la seva part, Arran ha anat fent un seguiment de l’acció per Twitter, on ha anat publicant fotos i vídeos de l’acció. Altres consignes que han cridat els membres de l’organització independentista, que també han exhibit unes urnes de cartró, han estat “Fora les forces d’ocupació”, “L’Estat capitalista,“L’únic terrorista”, “Fora feixistes dels Països Catalans” o “Ni un pas enrere”. D’altra banda, en un lateral de la porta d’accés a la seu del PP també s'hi podia veure una estelada pintada.

Aquest acte reivindicatiu ha comptat el suport de l'exdiputat de la CUP, David Fernández, i l'actual diputada, Anna Gabriel.
 
Arxivat a