C's demana la compareixença de Borràs per aclarir si les paperetes són per a eleccions o pel referèndum

"Si volen convocar eleccions, ho volem saber", afegeix el PP

24 de març del 2017
Actualitzat a la 13:46h

El portaveu de C's al Parlament, Carlos Carrizosa Foto: ACN
 

Són paperetes per a unes eventuals eleccions o per a un referèndum? Aquest és l'interrogant que Ciutadans vol que la consellera de Governació, Meritxell Borràs, després que dimecres el seu departament obrís una licitació per segellar un "acord marc de subministrament de material electoral amb motiu de la celebració d'eleccions al Parlament de Catalunya". De fet, el procés es va obrir just mentre el Parlament validava els pressupostos que inclouen la partida per a la celebració del referèndum i la voluntat política de celebrar-lo.

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha argumentat que el seu objectiu és que el Govern deixi clar si està intentant "camuflar" les paperetes d'un "nou 9-N" i exigeixen a Borràs que "garanteixi" que són per a la celebració d'unes eventuals eleccions. 

"Si volen convocar eleccions, ho volem saber", ha afegit la diputada del PP Andrea Levy. Al seu judici, la convocatòria d'aquestes eleccions és l'evidència que el projecte independentista "ha fracassat".