Munté situa la conferència de Puigdemont al Senat com una «oportunitat d'or» per a l'Estat

Segons la consellera de la Presidència, si la cambra baixa accepta l'acte demostrarà que el diàleg no és només una "operació propagandística" de l'Estat | "Es pot parlar de tot i expliquem a tot arreu que enarborem la bandera del diàleg", assenyala la portaveu de l'executiu

21 de març del 2017
Actualitzat a les 16:16h

Neus Munté i Oriol Junqueras, durant la reunió del Govern del 21 de març del 2017 Foto: ACN


La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha assegurat aquest dimarts que la conferència que Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Raül Romeva han demanat fer al Senat el proper 24 d'abril és una "oportunitat d'or" per a l'Estat a l'hora de demostrar que el diàleg no és una "operació propagandística". "Considerem que la proposta que s'ha formulat hauria de ser acollida amb normalitat", ha apuntat Munté.

El president del Senat, Pío García Escudero, ha destacat aquest matí que la decisió sobre la conferència es prendrà la setmana vinent després que la mesa -en la qual el PP hi té majoria absoluta- avaluï la proposta.

"Hem de poder parlar de tot, i allà on ens conviden a explicar-nos enarborem la bandera del diàleg", ha destacat Munté, que ha indicat que els tres dirigents governamentals ja van fer pedagogia del referèndum a Brussel·les.