La dona apunyalada a Barcelona per la seva parella evoluciona favorablement

Els Mossos van detenir l'home com a presumpte autor d'un homicidi en grau de temptativa | La víctima estava embarassada quan va rebre l'atac i va perdre el fill

Redacció
12 de març del 2017
Actualitzat a les 18:15h

Finca de Nou Barris on un home va apunyalar la seva parella. Foto: ACN


La dona apunyalada aquest divendres al districte de Nou Barris de Barcelona segueix en estat crític però evoluciona favorablement. La dona, de 31 anys, va ser apunyalada per la seva parella i ha perdut el fill que esperava.  

Els fets van passar al voltant de la una del migdia quan hi va haver una baralla a l'interior d'uns baixos del districte de Barcelona. Quan els Mossos van arribar al lloc van trobar una dona ferida d'arma blanca al portal de l'edifici que fugia. La víctima, de 31 anys, va haver de ser traslladada a l'Hospital Sant Pau en estat crític.

A dins l'habitatge els agents hi van trobar un home de 33 anys atrinxerat en una habitació, i que s'havia autolesionat amb la mateixa arma blanca. Per aquest motiu, va quedar detingut com a presumpte autor d'un homicidi en grau de temptativa. Es troba hospitalitzat sota vigilància policial.

 
Arxivat a