Obre a Barcelona el primer prostíbul de nines d'Europa

Les "sex dolls" són unes treballadores sexuals molt realistes que poden costar fins a 6.000 euros la unitat

Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 10:13h

Una de les nines que ofereix el prostíbul. Foto: Lumidoll


El primer prostíbul d'Europa format per una plantilla de nines en el paper de treballadores sexuals ha obert a Barcelona. L'han batejat com a Lumidoll i enlloc d'escorts s'hi poden trobar sex dolls, unes figures molt realistes que imiten el "moviment de les articulacions d'una dona i el tacte femení amb un realisme extrem", segons la descripció del projecte que els responsables del prostíbul fan al seu espai web.

Fins ara, aquest tipus de negocis era propi de països com el Japó, però uns empresaris catalans han decidit obrir un prostíbul seguint el mateix model a Barcelona, prop de la Rambla Catalunya. Els seus responsables diuen que les nines "estan preparades per complir amb totes les fantasies sexuals dels clients" i asseguren que l'ambient no és fred "gràcies a les grans pantalles de plasma on es poden reproduir pel·lícules per entrar en situació" i "a la tènue llum" de l'habitació.

Cada sex doll pot costar fins a 6.000 euros. El prostíbul de Barcelona n'ofereix quatre: una d'europea, una d'africana, una d'asiàtica i una darrera, més fantasiosa, inspirada en un personatge de l'anime japonès. Al web, cada nina té la seva descripció, amb dades com ara els centímetres d'altura -que oscil·len entre els 170 i els 161- o les característiques corporals. Els responsables del local també especifiquen que cada sex doll té tres "cavitats disponibles", però recomanen utilitzar lubricant i preservatiu.

El cost de mantenir una cita amb aquestes nines pot variar en funció de l'estona i també de si s'hi va sol o acompanyat. Una hora amb una sex doll costa 120 euros, tot i que el preu s'enfila si els clients hi volen anar amb parella. També hi ha la possibilitat de passar-hi una nit sencera, però, en aquest tipus de casos, la tarifa s'ha de consultar i pactar amb els responsables del local.
 

El prostíbul ofereix cinc nines, amb mides i orígens diferents. Foto: Lumidoll

Arxivat a