Barcelona multarà l'autobús amb el polèmic missatge contra els transsexuals si entra a la ciutat

L'Ajuntament avisa a Hazte oír que la sanció pot ser de 3.000 euros | La regidora de Feminismes i LGTBI espera que aturi la ruta perquè "no és benvingut"

L'autobús de l'entitat Hazte Oir
L'autobús de l'entitat Hazte Oir | Twitter Ignacio Arsuaga
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:19h
La regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, ha avisat aquest dimarts que aturaran i sancionaran el polèmic autobús de l'entitat Hazte oír si finalment entra a la ciutat.

En declaracions als periodistes, Pérez ha explicat que els ajuntaments es poden acollir a la llei de publicitat dinàmica però, en el cas de Barcelona, també es pot aplicar l'ordenança de civisme, el que suposaria una multa que pot arribar a 3.000 euros amb l'agreujant d'atemptar contra els drets dels menors. 

"L'Ajuntament no es quedarà de braços creuats", ha advertit. En tot cas, la regidora ha dit que espera que aquest autobús amb lemes contra els transsexuals aturi la seva ruta perquè "no és benvingut" a la ciutat.

Aquest dimarts, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès també s'ha oposat a que l'entitat faci campanya al municipi. El consistori ha avisat a HazteOir que no té permís per aturar-se a la localitat i a alertat que “es reserva el dret de denunciar els missatges, que són intolerants, i que no es poden permetre”. 

 
Arxivat a