Una família denuncia amenaces de mort per parlar en català a Barcelona

“Oye, tú, catalán de mierda, qué tienes tú en contra de los españoles?“, van ser algunes de les agressions verbals que van rebre mentre eren al Bowling Pedralbes

L'edifici del Bowling Pedralbes, on va tenir lloc la suposada agressió
L'edifici del Bowling Pedralbes, on va tenir lloc la suposada agressió | Google Street View
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:52h

L'edifici del Bowling Pedralbes, on va tenir lloc la suposada agressió Foto: Google Street View


Una família es trobava jugant al Bowling Pedralbes de Barcelona quan va ser agredida verbalment per un home. Així es desprèn de la denúncia que van interposar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts, a la qual ha tingut accés CatalunyaLliure.cat i ha pogut confirmar NacióDigital, i que ara el cos de la policia catalana està investigant.

Aquesta recull que al voltant de les 18 hores de la tarda de diumenge, un home se li va acostar molt a prop de cara i li va plantar: "Oye, tú, catalán de mierda, qué tienes tú en contra de los españoles?". L'home, que anava amb la seva dona i dos fills menors, va pensar que es tractava d'una broma i no li va donar més importància. Tot i així, de seguida es va adonar que la cosa era seriosa, motiu pel qual va preferir no fer cas a les paraules de l'home, que anava acompanyat de quatre més que estaven a l'espera de l'evolució dels esdeveniments.

L'agressor, en veure que la víctima no reaccionava a les seves paraules, va seguir-lo insultant amb frases de la mateixa índole -tal com recull la denúncia-, i fins i tot li va etzibar que tots els catalans eren uns fills de puta. La parella va preferir marxar del lloc, però l'home els barrava el pas sense parar de dir-los paraules malsonants. Abans d'abandonar el lloc, l'última frase que van sentir i que recull la denúncia interposada va ser: "A mi no me vais a echar de Cataluña porque, si no, os voy a cortar el cuello a todos".
 
Arxivat a