Barcelona estudia sancionar la discoteca que oferia entrada de franc a les noies sense calces

L'associació Dones Juristes va exigir la retirada de la publicitat per "sexista" | Els promotors es mostren sorpresos per la polèmica

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:32h

Fragment del cartell de la polèmica promoció


La discoteca Bailódromo Caña Dulce de Barcelona ha retirat l'anunci on anunciava entrada, copa de franc i 100 euros de regal per a les noies que no portessin calces, segons ha explicat aquest matí RAC1. La polèmica que ha generat la iniciativa ha arribat fins i tot a l'Ajuntament. Fonts del consistori han explicat a NacióDigital que s'han pres "molt seriosament" el cartell i que "estudien emprendre accions legals" contra els promotors de la iniciativa. 
 
Des de la discoteca s'han mostrat sorpresos per la polseguera que s'ha aixecat, ja que creuen que l'anunci no és ofensiu. "Si no parlen de tu no existeixes, no és res més que una broma en un local molt familiar, on tothom es coneix", han assegurat a El País.

L'associació Dones Juristes va exigir ahir la retirada de l'anunci. "Exigim la retirada d'aquesta publicitat sexista", va piular l'organització a través de Twitter. Les xarxes socials també es van omplir de queixes.

En un primer moment, els promotors van apuntar que no havien rebut cap crítica i que fins i tot els havien trucat diverses persones demanant-los si l'oferta seguia vigent. 
 
Arxivat a