Munté qüestiona la utilitat de la comissió parlamentària pel cas Vidal

La consellera de la Presidència assegura que el Govern ja ha donat explicacions a la cambra catalana | Contrasta aquesta iniciativa amb la comissió sobre l'"operació Catalunya", on hi estan "involucrats" alts càrrecs de l'Estat

Reunió del Govern del 21 de febrer del 2017
Reunió del Govern del 21 de febrer del 2017 | ACN
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:15h
"No tindrà cap utilitat". Aquest és el missatge que ha enviat aquest dimarts la consellera de la Presidència, Neus Munté, en la roda de premsa posterior al consell executiu en relació a la comissió d'investigació sobre el cas Santi Vidal que han forçat Ciutadans, el PP i el PSC. "El Govern ja ha donat explicacions en aquesta tribuna [el faristol des d'on cada setmana compareix la portaveu] i en seu parlamentària", ha indicat Munté en referència a la compareixença del vicepresident Oriol Junqueras i el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, la setmana passada a la cambra catalana.

La consellera de la Presidència ha volgut contrastar la comissió d'investigació sobre el cas Vidal amb la comissió que impulsarà Junts pel Sí sobre l'anomenada operació Catalunya. Un assumpte en el qual Munté hi veu "involucrats" alts càrrecs de l'Estat.