Aturen a trets un camió de butà robat que circulava contra direcció a la ronda Litoral

El vehicle havia estat robat a Drassanes i anava ple de bombones | La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han protagonitzat una persecució amb el vehicle, que ha estat aturat a la sortida 22 direcció Llobregat | L'home és de nacionalitat sueca amb antecedents psiquiàtrics

El camió aturat a la ronda Litoral de Barcelona
El camió aturat a la ronda Litoral de Barcelona | Isaac Meler
Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:10h
El conductor d'un camió de butà ha estat detingut a trets quan circulava en contra direcció per la ronda Litoral de Barcelona al voltant de les 11 hores del matí . Segons diversos mitjans, el vehicle havia estat robat a Drassanes aprofitant un descuit del seu propietari, un extrem que no ha confirmat els Mossos d'Esquadra. Els agents han requerit dos trets al vidre principal per aturar-lo. El detingut és un home de nacionalitat sueca amb antecedents psiquiàtrics, segons Europa Press.

Després d'una persecució amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra l'han aconseguit aturar a la sortida 22 de la ronda Litoral en direcció Llobregat per on circulava a gran velocitat després de venir des del carrer Aiguader. El camió ha xocat contra dos turismes que en aquell moment sortien de la ronda i els ha causat danys materials, tot i que el seus conductors han resultats il·lesos.

D’altra banda, fins al lloc s’hi ha desplaçat un altre camió de butà per fer-se càrrec de les bombones que transportava el vehicle sinistrat. Mentrestant, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra continuen a la zona fent les comprovacions pertinents en el marc de la investigació per aclarir els fets.

Pel que fa la situació viària, es produeixen retencions a la zona dels fets. Els Mossos d’Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació, donaran més detalls aquest migdia en una roda de premsa a la Comissaria de Les Corts. De moment, es desconeix el mòbil del detingut, que està en observació i serà ingressat en una unitat de salut mental.
 
 

El camió aturat a la ronda Litoral de Barcelona Foto: Isaac Meler

 

El camió aturat a la ronda Litoral de Barcelona Foto: Isaac Meler


 

El camió aturat a la ronda Litoral de Barcelona Foto: Isaac Meler

Arxivat a