@ 17:56
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 19:05
Em fa l'efecte que t'has perdut pel camí.
Per a l'incoherent de les 20:04 Els referèndums del Quebec.
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 17:56
El referèndum del Quebec 1995 va ser el segon referèndum per preguntar als votants a la província canadenca del Quebec Quebec si ha de proclamar la sobirania nacional i esdevenir un país independent, amb la condició prèvia d'oferir un acord polític i econòmic de Canadà.
@ 14:38
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 16:28
Mes que d'un comentari es tracta d'un suggeriment amb derivacions.
@ 14:38
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 15:53
I vosaltres ja només enganyeu als que volen ser enganyats.
@12:22
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 14:38
Bona crítica, noi o noia, amb aquests arguments els unionistes no convenceu ni al tatu...
@ 09:49
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 12:22
Al que dius, hauries afegir "al meu entendre" per no confondre la realitat amb els desitjos.
@21:49
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 09:49
"La fuerza que va a tener España en la UE con el Brexit?", no facis riure per favor. En Tajani pertany al grup de "PPs" europeus, o sigui que a Espanya diu el que li convé al PP espanyol, i sense oblidar que Itàlia es clarament un dels països a qui no interessa que Catalunya sigui un exemple per altres "regions" italianes.
El Brexit després de tant de tam tam, demostrarà que hi ha una vida després de la UE i per cert molt bona (vease Suïssa i Noruega per posar dos exemples). El que passa es que ara han de fer veure que al Regne Unit li anirà fatal després del Brexit, però tots saben que no serà així, a ningú li interessa tenir enmig d' Europa un país aïllat, no solament per raons econòmiques sinó també polítiques. Per això si Catalunya si independitza no l' aïllaran, encara que ara ho insinuin. Tots ho saben, inclosa la Merkel, però menteixen per manipular la opinió publica i que es faci el que li convé mes a la UE, que evidentment es tenir dins seu una Espanya amb el PIB de Catalunya i no una Espanya encara mes arruïnada del que esestà ara.
@20:57 Rialles fingides
Per Anònim el 12 de febrer de 2017 a les 01:09
Les teves "teories " són de parvulets....
Encara no s'han assabentat
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 22:13
Que si van contra la llei espanyola, van en contra de la llei de la UE.
"la vostra Espanya cavernícola se'n va a fer punyetes!" 20:45
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 21:49
El presidente del Parlamento Europeo, el italiano Antonio Tajani, considera que la salida del Reino Unido de la Unión Europea dará más fuerza a España en el interior de la UE, un país que además es un "ejemplo positivo".
@ 20:32
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 21:35
Que yo sepa, el gobierno de Canadá aún no ha dicho nada pero, cuando lo haga, te aseguro que, lo que dirá, no te va a gustar.
En cuanto al amigo , que sea el presidente del Parlamento europeo, en tu opinión, no cuenta.
Digamos que , las opiniones son libres.
Els catalans no som espanyols, ni en volem ser.
Per Blai, nacionalista català el 11 de febrer de 2017 a les 21:16
Això de les “sobiranies compartides” és un oxímoron, una fal·làcia confederadora, creada per l’esquerra hispana i sucursals, a fi confondre’ns i posar bastons a les rodes a la independència-sobirania de Catalunya.
Rialles fingides (18:54)
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 20:57
Un que fingeix que riu del que en realitat el preocupa.
La tàctica espanyola és aquesta: primer, intentes evitar com sigui qualsevol mena de recolzament al procés, i si no ho pots evitar llavors fingeixes que rius per a fingir que aquest recolzament no té importància.
Recordem aquella vegada que Estònia i Letònia es van manifestar a favor de reconeixer una Catalunya independent i en Margallo es va enfrontar als seus ambaixadors, i un mesos després va passar el mateix amb Dinamarca. Vol dir que aquestes declaracions tenen la seva importància.
O sigui que menys rialles fingides, noi, que aixó us preocupa encara que ho vulgueu dissimular.
(quants més "ha ha ha" poseu (30, 40, 50...), més s'us nota que la preocupació va per dins, perquè a més preocupació més necessitat de dissimular-la)
Esteu acabats cnierus!
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 20:45
Pels comentaris del (o dels) de les 18:54, 19:09 i 19:32 ja es veu que els cnierus o passerells neofalangistes del PP i C's estan a prop del suïcidi. Viure de la moma se us acaba i el sol fet de pensar que no podreu espoliar més els catalans i haureu de viure de treballar us posa histèrics, a la vora del suïcidi.
Aneu-vos-hi acostumant que us quedareu sols ben aviat. A Catalunya li seguiran els valencians, mallorquins, bascos, gallecs, canaris, andalusos i fins i tot castellans tips de suportar l'escòria político-financero-militar que viu a la seva esquena. L'últim que tanqui la porta, que la vostra Espanya cavernícola se'n va a fer punyetes!
Todo es del color del cristal con que se mira
Per Berlin el 11 de febrer de 2017 a les 20:32
cada cop que un govern estranger es pronuncia en defensa del independentisme no te importància i es per riure, però si ho fa un amic d' en Berlusconi del partit corresponent al PP d' Itàlia en favor del unionisme es una cosa seriosa i un cop molt fort contra l' independentisme. Hahahaha, aquests tipus de valoracions si que fan riure..
Jo crec que l' unionisme necessita urgentment un seminari d' objectivitat i realitat!!
Els paisos que ens recolzaran són els que tinguin pocs tractes amb Espanya, com el Canadà
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 20:11
Tal com va la política, el que es diu "Realpolitik", el més probable és que mentres no ens independitzem pocs paisos ens ajudaran, i en canvi, quan ens haguem independitzat, tothom correrà a fer tractes amb Catalunya, tots els paisos saben (encara que oficialment no ho poden dir) quina de les dues parts, un cop feta la separació, pujarà i quina s'arruinarà.
No obstant, benvingut sigui aquest gest del Canadà. El més probable és que gestos així vingin de paisos com el Canadà, que pocs tractes tenen amb Espanya per qüestions geogràfiques. En canvi, els paisos europeus que tinguin un tracte més estret amb Espanya seran reticents a recolzar-nos, a enemistar-se amb Espanya, abans que la independència sigui una realitat.
Amb excepcions, aquesta regla de "quant més lluny geogràficament / quan menys tracte amb Espanya, més ens recolzaran" es pot considerar vàlida.
Pura coherencia
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 20:04
Toronto (Canadá), 10 feb (EFE)
El primer ministro canadiense, Justin Trudeau, rechazó la reforma del sistema electoral porque implicaría un referéndum que generaría "muchas divisiones" en el país, lo que comparó a lo sucedido en el Reino Unido con la consulta para salir de la Unión Europea ("brexit").
@ Cada dia més Estats miren cap a Catalunya
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 19:32
Hi ha mirades que maten.
@ 19:09
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 19:22
Voldràs dir pluja d'estels que és on esteu.
Cada dia més Estats miren cap a Catalunya
Per Joan Jaume el 11 de febrer de 2017 a les 19:09
No sé si haurà una pluja d'Estats que reconeixaran la República catalana el lendemà de la proclamació de la Independència, però l'endemà passat segur !
Endavant
Per Anònim el 11 de febrer de 2017 a les 18:54
Hahahaha, i de pas que esbronquen al president del Parlament europeu, al TC d'Alemanya i al TC d'Itàlia.
No teniu remei.