Detingut per allotjar-se en 17 hotels de luxe de Barcelona i marxar sense pagar

L’arrestat, de 39 anys i veí de la capital catalana, va estafar més de 22.700 euros als establiments en quatre mesos

Redacció
04 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:01h
Un home de 39 anys i veí de Barcelona va ser detingut el passat 31 de gener acusat d’allotjar-se en 17 hotels de luxe de la capital catalana i rodalies, i marxar sense pagar les despeses. L’arrestat hauria estafat un total de 22.763 euros als establiments en un període de quatre mesos, entre el 10 d’octubre i el dia de la seva detenció. Durant aquella jornada un empleat d’un hotel de Barcelona va requerir la presència policial perquè havia reconegut un individu que s’havia hostatjat durant 12 dies sense pagar l’import de la reserva, que ascendia a un total de 1.606 euros.

La Guàrdia Urbana es va desplaçar a l’establiment hoteler i va detenir el presumpte autor dels fets. Els Mossos d’Esquadra es van encarregar de la investigació a partir dels objectes personals trobats al sospitós, entre els quals destaquen dues targetes d’accés a altres hotels. Els investigadors van treballar en col·laboració amb el Gremi d’Hotels de Barcelona i van aconseguir trobar altres establiments –fins a 17- que havien estat estafats pel mateix home.
Reserves via web amb targeta sense fons

Després d’analitzar les dades d’allotjament, es va poder demostrar que el detingut reservava habitacions a través de webs de reserva d’hotels per internet. Així, no aixecava sospites i aportava les dades d’una targeta sense fons. Els mossos van concloure que l’home s’allotjava en els hotels amb tota mena de luxes. Consumia productes del minibar i feia ús de les instal·lacions, però al final no pagava res i fugia sense que el veiessin. Tot això, ho va fer en 17 hotels de Barcelona i l’àrea metropolitana entre el 10 d’octubre i el dia de la seva detenció, el 31 de gener. L’home va passar a disposició judicial divendres, 3 de febrer, i el jutge va decretar l’ingrés a presó.
Arxivat a