​La Torre Deutsche de Barcelona es preveu transformar en 34 pisos de luxe

El grup inversor KKH va optar per ubicar-hi apartaments després de renunciar a fer-hi un hotel

Plaça Joan Carles I amb la Torre Deutsche a la dreta
Plaça Joan Carles I amb la Torre Deutsche a la dreta | Adrià Costa
Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:56h
La Torre Deutsche de Barcelona, a la cantonada entre l'avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia, es preveu transformar en 34 pisos de luxe. Uns mesos després de renunciar a edificar-hi un hotel de Four Seasons, que hagués estat el primer a la ciutat d'aquesta gran cadena internacional, el grup inversor KKH ja disposa del projecte de reforma, segons ha publicat aquest divendres l'Independent de Gràcia.

Fonts de KKH s'han limitat a concretar a NacióDigital que, per ara, encara no disposen de la llicència de l'Ajuntament. El promotor, segons fonts municipals, ha presentat un projecte i documentació sobre què preveu impulsar a l'edifici, i l'està analitzant "per comprovar que compleix els requisits i la normativa i legislació vigents, com qualsevol altre projecte".

Segons el citat setmanari, la majoria d'apartaments tindran més de 150 metres quadrats i alguns seran de 400, i hi haurà locals comercials als baixos, un nou passatge interior i una piscina amb terrassa a la cantonada de Diagonal amb Passeig de Gràcia. El projecte de reforma està valorat en 13,6 milions d'euros.

La Torre Deutsche està als números 109-111 del Passeig de Gràcia, a escassos 200 metres de l'antiga seu de CDC del carrer Còrsega, la qual també es reconvertirà en 11 pisos de superluxe d'entre 200 i 400 metres quadrats, com va avançar NacióDigital el novembre. El projecte preveu una piscina comunitària i que alguns apartaments també en tinguin una de privada a la terrassa.
Arxivat a