VÍDEO TMB investiga la «cursa» d'un grup de ciclistes al metro de Barcelona

El departament de seguretat de l'empresa farà un seguiment del recorregut pel túnel de transbord del Passeig de Gràcia i comprovarà si es van cometre més infraccions

Els ciclistes al transbord de l'estació del metro del Passeig de Gràcia
Els ciclistes al transbord de l'estació del metro del Passeig de Gràcia | Rock&RideBCN
Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:14h



El departament de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) investiga la cursa d'un grup de ciclistes a l'interior del túnel de transbord de l'estació de metro de Passeig de Gràcia de les línies 3 a la 2 i 4. Així, farà seguiment de tot el recorregut del grup, format per una desena de persones, i després es decidirà quines mesures se'ls pot aplicar i si aquestes seran només de caràcter administratiu o fins i tot es deriva el cas als Mossos d'Esquadra.

Els fets es van produir el passat 8 de gener i els seus autors, que pertanyen al grup Rock&Ride, van penjar el vídeo a la seva pàgina de Facebook, tot i que ja l'han eliminat davant les crítiques dels usuaris.

Així mateix, fonts de TMB han explicat que també comprovaran si a banda de circular en bicicleta per l'interior del túnel –una acció que està prohibida- van cometre algun altre tipus d'infracció, com per exemple si van validar el bitllet a la seva entrada a l'estació.

En el vídeo, es podia veure com una desena de ciclistes circulaven a l'interior del llarg túnel que connecta l'estació de Passeig de Gràcia de la línia 3 amb les de les línies 2 i 4 esquivant passatgers i en un instant, una mare amb el seu fill menor. Algun també fa piruetes i a la sortida tots ells carreguen les bicicletes a les espatlles davant la impossibilitat de seguir circulant per l'interior del túnel.

A la seva pàgina de Facebook, el grup es defineix com a ciclistes urbans "amb ganes de pedalejar i gaudir de la bici de forma alternativa dins de les ciutats" i periòdicament queda per fer "rutes canalles".
Arxivat a