​Tots els autobusos de Barcelona oferiran wifi gratuït a finals de gener

El servei ja està desplegat en el 90% de la flota, però la capital catalana encara ha de millorar la velocitat i té zones al metro sense ni cobertura de telèfon mòbil

Un dels autobusos de la flota de TMB
Un dels autobusos de la flota de TMB | Adrià Costa
Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:03h
Tots els autobusos urbans de Barcelona tindran wifi gratuït a partir de finals de gener, segons han confirmat a NacióDigital fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) després que ho hagi avançat aquest dijous El Periódico. El wifi ja està desplegat en el 90% de la flota, que la formen un total de 1.060 vehicles, i el servei el presta Barcelona Wifi, la xarxa municipal que funciona a 256 Kbps, la velocitat màxima que li permet la llei. L'Ajuntament fa temps que ve demanant que es modifiqui la regulació per retirar aquestes limitacions.

El wifi gratuït també el tenen una quinzena d'estacions de metro, però es dóna el cas que el tram del suburbà de les línies 9 i 10 Nord que connecta la Sagrera amb Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona encara no disposa ni de cobertura mòbil. A més, als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s'havien fet proves de wifi gratuït amb una empresa externa a les estacions de Plaça Catalunya, Provença i Espanya, però s'han desmantellat els punts, segons ha publicat El Periódico i ha confirmat FGC.
Arxivat a