L'exconseller Felip Puig, nou president de l'empresa del tramvia de Barcelona

El nou responsable de TRAM era el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat quan es va construir aquesta infraestructura a principis de la dècada del 2000

Redacció
20 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:57h

L'exconseller Felip Puig en una imatge d'arxiu. Foto: ACN


L'exconseller de la Generalitat Felip Puig és el nou president de l'empresa TRAM, que gestiona els tramvies de Barcelona. Els consells d'administració de Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besòs SA, adjudicatàries de les dues xarxes de la capital catalana –Trambaix i Trambesòs-, han designat Puig president de les dues societats, en substitució de Francisco Javier Vizcaíno, que deixa el càrrec per motius personals.

Els dos consells d'administració han valorat tant el perfil institucional de Puig com els "coneixements i experiència tècnica" en mobilitat, transport i obres públiques tant per al sector públic com el privat, ha destacat TRAM aquest dimarts en un comunicat. Es dóna el cas que era conseller de Política Territorial i Obres Públiques quan es va construir el tramvia.

Puig és enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC i diplomat en Administració d'Empreses per la Universitat Politècnica de Madrid, i ha estat conseller de Política Territorial i Obres Públiques del 2001 al 2003; d'Interior del 2010 al 2012, i d'Empresa i Ocupació del 2012 al 2016.

Vizcaíno va ser director general des del començament de les dues companyies el 2000 fins a l'any passat, quan va ser nomenat president, i els consells d'administració li han agraït la seva tasca "durant tots aquests anys al capdavant de les dues concessionàries del tramvia".
Arxivat a