Colau surt al carrer i apel·la a la mobilització per fer front a la pujada dels lloguers

L'alcaldessa i l'equip de govern municipal reten comptes de la gestió al capdavant de l'ajuntament en un acte a Gràcia | Lamenta el turisme "desbordat" i insisteix que cal prendre mesures per embridar-lo

El govern Colau, en un acte aquest dissabte a la Plaça del Diamant
El govern Colau, en un acte aquest dissabte a la Plaça del Diamant | BComú
Redacció
17 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:26h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat aquest dissabte en un acte amb l'equip de govern municipal a la Plaça del Diamant del Barri de Gràcia una "mobilització ciutadana" per fer front a la problemàtica dels preus cada vegada més alts en el lloguer d'habitatges a la capital catalana. "L'únic poder que tenim és la força de la gent", ha assegurat Colau, que s'ha referit a fer "pressió" des de fora del consistori per tal de compensar la situació de minoria en què es troba l'executiu municipal.

Colau, acompanyada dels seus regidors integrats dins de Barcelona en Comú, ha assenyalat que es van trobar un model de turisme "desbordat", i que estan prenent mesures per acotar-lo. "Estava descontrolat", ha assegurat l'alcaldessa de Barcelona i cap de files de l'espai polític dels "comuns" que s'està construint amb Xavier Domènech, màxim dirigent d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, com a arquitecte.

L'alcaldessa de la ciutat ha insistit que s'estan "recuperant" serveis municipals per tal "retornar els béns comuns" a la ciutadania. Es referia així als serveis funeraris i a l'operador energètic. "Hem de revertir les causes de la desigualtat", ha assegurat Colau, que ha reclamat una ciutat "més feminista".
Arxivat a