La Vall d'Hebron normalitza la situació a urgències

Dels 77 pacients que estaven esperant habitació, 55 ja estan a la zona d'hospitalització de l'àrea d'urgències

Façana de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron
Façana de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron | Adrià Costa
Redacció
11 de desembre del 2016
Actualitzat el 12 de desembre a les 9:12h
L'Hospital de la Vall d'Hebron ha normalitzat la situació al servei d'urgències, que ahir va arribar a estar col·lapsat. Segons fonts del centre, dels 77 pacients que ahir estaven esperant als passadissos, 55 ja estan instal·lats en una habitació a la zona d'hospitalització, amb el mateix confort que si estiguessin ingressats a planta.

Els altres 22 malalts, estan sent atesos en llits d'observació als boxes d'urgències de l'hospital, tot i que molts d'ells ja esperen el trasllat a planta. La resta són pacients de baixa complexitat que no requereixen especialització i seran traslladats a altres centres, com el Pere Virgili o el Sant Rafael. També n'hi ha que estan pendents de fer-se proves o que es troben en observació, però que de moment no necessiten ingrés hospitalari.

Problemes durant el pont

Segons ha denunciat la Coordinadora d'Entitats del Servei d'Atenció Primària Muntanya, durant aquest pont més de 90 pacients han hagut d'esperar llit a les urgències de la Vall d'Hebron, un dels centres més reputats de Catalunya i tot l'Estat.

Les urgències de l'Hospital del Mar també han tingut problemes per atendre tots els malalts durant aquest últim dia de pont. De fet, ahir un portaveu de la Vall d'Hebron reconeixia que ha estat un cap de setmana difícil perquè hi ha hagut un "pic de pacients".
Arxivat a