«Boig per tu», la cançó que uneix Carme Forcadell i Inés Arrimadas

A banda de la presidenta del Parlament i la cap de l'oposició, la revista "Enderrock" de desembre explica què escolten quatre polítiques més: Ada Colau, Neus Munté, Andrea Levy i Anna Gabriel

Arrimadas i Forcadell, unides per Sau
Arrimadas i Forcadell, unides per Sau | Adrià Costa
Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:00h
Què escolten les polítiques catalanes? Gràcies a la revista Enderrock ja sabem la resposta de Carme Forcadell, Ada Colau, Neus Munté, Inés Arrimadas, Andrea Levy i Anna Gabriel. Entre les moltes coses –algunes ben sorprenents– que explica el reportatge, cal destacar que només una cançó surt dues vegades en les preferències de cadascuna d'elles: Boig per tu, de Sau. És la cançó que uneix Forcadell i Arrimadas.
 
La cap de l'oposició ho descriu així: "m'agraden les cançons i les persones amb força i coses a dir: el romanticisme ben entès, la nostàlgia dels temps passats, i fins i tot gaudir del patiment". Pel que fa al clàssic de Sau, Arrimadas confessa que "és una cançó molt important per a mi i la meva parella. La vam posar per obrir el nostre casament". En aquest sentit, per a la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, la música és sempre un gran acompanyament vital: "de vegades en els moments feliços i altres en els tristos".
 

El reportatge es complementa amb les opinions de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de la Presidència de la Generalitat, Neus Munté; i les diputades Andrea Levy i Anna Gabriel. Cadascuna d’elles confessa la banda sonora de la seva vida a través dels discos i cançons preferides i es mulla en polítiques culturals, musicals i de gènere, dins del número especial "Dones i Música" que la publicació ha preparat per aquest mes de desembre, amb una extensa selecció de 100 veus femenines de l'actual escena catalana.
Arxivat a