Van Morrison i Arcade Fire, grans reclams del dotzè Primavera Sound

El festival ha anunciat el cartell de la 12a edició, on també figuren els catalans Mishima, 7 Notas 7 Colores, Anímic, El Petit de Cal Eril o Les Sueques

Van Morrison, en una imatge d'arxiu
Van Morrison, en una imatge d'arxiu | Wikimedia Commons
Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat el 31 de maig del 2017 a les 17:07h
L'edició 2017 del Primavera Sound, que se celebra al Parc del Fórum entre el 31 de maig i el 4 de juny, ha confirmat aquest matí prop de dos-cents noms que conformaran el gruix de la dotzena entrega del festival. Entre els més destacats, la presència de Van Morrison, al costat d'Arcade Fire, Bon Iver, Frank Ocean, The XX o Aphex Twin, clàssics que han alimentat la creació d'un segell musical propi.

De la resta del cartell, també destaquen Metronomy, Teenage Fan Club, The Magnetic Fields, Broken Social Scene, Solange, Flying Lotus, Mac Demarco, The Afghan Whigs, Saint Etienne i Seu Jorge. El certamen comptarà també amb apostes catalanes, com Mishima, 7 Notas 7 Colores, Anímic, El Petit de Cal Eril, It’s Not Not, Les Sueques i Retirada!, entre altres.

Tal i com és habitual, el recinte del Parc del Fòrum acollirà el gruix de la programació, mentre que el barri del Raval repeteix com a seu de la cada cop més atractiva oferta gratuïta al centre de la ciutat.
 

Cartell del Primavera Sound 2017 Foto: Primavera Sound

Arxivat a