Roger Montañola tria Fernández Teixidó enfront Unió Democràtica

UDC va exigir a l’exdiputat, impulsor de la plataforma liberal Lliures, que s'aclarís i decidís entre un dels dos projectes

02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:07h
Roger Montañola ja ha decidit amb qui vol ser “lliure” i abandona Unió Democràtica de Catalunya (UDC). Ho fa després que el seu partit l’hagi convidat a una reflexió seriosa al veure que ha estat un dels impulsors de Lliures, plataforma d’ideologia liberal que encapçala l’exconseller i exdirigent de CDC Antoni Fernández Teixidó. Precisament, Montañola va ser un dels principals oradors de l’acte de presentació del grup Lliures celebrada a l’auditori Axa.

Segons ha pogut saber NacióDigital, va ser el mateix Ramon Espadaler, secretari general d’UDC, qui li va demanar que s’aclarís. A UDC ha causat estupor contemplar com Montañola ha volgut presentar-se com a pont entre els democristians i el nou projecte polític que abandera Fernández Teixidó.

Montañola, de 30 anys, va créixer a Unió Democràtica. Politòleg, va ser secretari general de la Unió de Joves, membre de la direcció democristiana i diputat al Parlament de Catalunya. Quan l’any passat, el partit de Duran i Lleida va patir una crisi interna entre la direcció i el sector sobiranista, Montañola es va alinear amb l’aparell. Ara, però, ha decidit emprendre el seu propi vol.   
 

Presentació de Lliures Foto: Lliures