Raimon es retirarà dels escenaris amb dotze concerts al Palau de la Música

Les actuacions són previstes pel mes de maig de 2017

Raimon, preparant una actuació
Raimon, preparant una actuació | Raimon
02 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:38h
Raimon s'acomiadarà dels escenaris el proper 2017. Després d'una trajectòria de 55 anys plens d'èxits, de cançons memorables, de l'escalf continuat del públic i de reconeixements diversos (entre els quals, el Premi d'Honor de les Lletres catalanes del 2014, el primer que rebia un músic), el cantautor de Xàtiva ha anunciat que tancarà la seva carrera musical amb dotze concerts que se celebraran el maig del 2017 al Palau de la Música.

Aquestes actuacions suposaran, tal i com ha anunciat en un comunicat el mateix Palau de la Música, "el comiat definitiu" del cantant i compositor valencià, que complirà 76 anys el proper 2 de desembre. Els concerts han estat programats pels dies 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27 i 28 de maig del proper any, i suposen quatre caps de setmanes consecutius.

Raimon i el Palau han anunciat que convoquen una roda de premsa aquest divendres on el cantant presentarà Dotze recitals de comiat, acompanyat de Mariona Carulla, presidenta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, i de Joan Oller, director general del Palau de la Música Catalana. Els concerts es produiran en recitals consecutius divendres, dissabte diumenge. Fa tot just un any, Raimon celebrava el seu 75è aniversari amb dos concerts antològics a l'Auditori.