Puigdemont avisa davant l'empresariat que «rendir-se no és una opció»

El president de la Generalitat exhibeix complicitat amb l'empresariat de la Cecot i afirma que "la política que no s'adapti es convertirà en un fòssil"

20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 22:14h
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha volgut referir-se durant el seu discurs a la Nit de l'Empresari organitzat per la Cecot al lema triat per la jornada: ReEvolució. Transformant idees. Puigdemont ha lloat la capacitat d'adaptar-se als canvis, també en l'àmbit polític, i ha aprofitat el petit homenatge que s'ha fet a Darwin en l'inici de l'acte -arran de la teoria de l'evolució- per dir que l'adaptació és essencial: "Ai de la política que no s'adapti! Es convertirà en un fòssil". "No tinguem por als canvis", ha proclamat. "Rendir-se no és una opció, resignar-se no és una opció", ha proclamat. 

El president ha dit que "quan ens adonem que els canvis a fer són evidents, potser ja no hi serem a temps". "Us acompanyarem en aquest camí que amb aquest lema, reEvolució, heu començat", ha proclamat el dirigent nacionalista.  

Experiència internacional

Puigdemont ha recordat que en la seva recent estada a París, va mantenir una trobada amb un grup d'emprenedors catalans que participaven en la fira alimentària que tenia lloc a la capital francesa. Puigdemont ha elogiat la feina ben feta i la tasca d'aquests empresaris: "Vam veure empresaris que tenien els seus estands plens de clients, al costat d’altres de buits, de procedències geogràfiques properes", ha dit.