El Govern busca passar pàgina i dóna per tancada la polèmica entre Comín i Candini

"L'executiu se sent recolzat pel grup parlamentari", assegura la consellera de la Presidència, Neus Munté | El conseller de Salut havia qüestionat que la diputada seguís com a portaveu de salut de Junts pel Sí

18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:29h
La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha volgut donar per tancada la polèmica oberta entre el conseller de Salut, Toni Comín, i la portaveu en aquest àmbit del grup parlamentari de Junts pel Sí, Montserrat Candini, que al seu torn és membre de la direcció executiva del Partit Demòcrata Català (PDC). "Aquest és un assumpte tancat", ha insistit Munté, que ha volgut passar pàgina i destacar que l'executiu se sent "recolzat" pel grup parlamentari format pel PDC, ERC i independents.

El foc el va obrir Candini en una entrevista a Redacción Médica on va assegurar que Comín estava més interessat en "acontentar" l'esquerra que no pas als pacients. Això va motivar la reacció immediata de Gabriel Rufián, portaveu d'ERC a Madrid, que va denunciar la "deslleialtat" que suposaven les paraules de la diputada de Junts pel Sí.

El conseller va qüestionar ahir la continuïtat de Candini com a portaveu de Salut de Junts pel Sí, però ràpidament el PDC es va afanyar a defensar-la. I, de passada, el partit hereu de Convergència va voler ressaltar que la feina de Comín no dista gaire de la del seu antecessor, Boi Ruiz, a qui s'acusa d'haver "privatitzat" la sanitat catalana.