El PDC defensa Candini i creu que Comín està seguint la mateixa línia que CiU en matèria de Salut

David Bonvehí, coordinador organitzatiu dels nacionalistes, assegura que la diputada ha de seguir com a portaveu de sanitat de Junts pel Sí | "No s'ha privatitzat", assegura sobre l'actuació de Boi Ruiz quan era conseller

David Bonvehí és el coordinador organitzatiu del PDC
David Bonvehí és el coordinador organitzatiu del PDC | @pdemocratacat
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:53h
El coordinador organitzatiu de Partit Demòcrata Català (PDC), David Bonvehí, ha defensat aquest que la diputada Montserrat Candini segueixi com a portaveu de Junts pel Sí en matèria de Salut després que ho hagi qüestionat el conseller d'aquest àmbit, Toni Comín. "Defensem que ocupi la responsabilitat que ja tenia", ha apuntat Bonvehí, que ha fet un balanç satisfactori de la feina de Comín al capdavant del departament. 

"Veient-ho en perspectiva, el seu model és similar al de Boi Ruiz", ha apuntat el coordinador organitzatiu del PDC, en referència a qui era conseller de Salut en els dos últims governs de la Generalitat, primer de CiU i, en els últims mesos al càrrec, de CDC. "Ens sembla que el model no ha canviat i que hi ha una línia de continuïtat", ha recalcat Bonvehí.

Crítiques creuades

La qüestió s'ha tractat durant la reunió de la direcció executiva del PDC, de la qual forma part Candini, que la setmana passada va assegurar que Comín està més centrat a "complaure l'esquerra" que no pas al pacient. Això ha fet que aquest matí el conseller, en una entrevista a TV3, hagi qüestionat la continuïtat de la diputada com a portaveu de Junts pel Sí a la comissió de Salut.

Bonvehí ha negat que Boi Ruiz hagués emprès processos de privatització de la sanitat pública i, seguint aquest argument, ha indicat que no s'està "desprivatitzant". "El model té continuïtat, recorregut i èxit", ha assegurat.