U​na vaca de 500 quilos s'escapa de Mercabarna i recorre carrers amb trànsit

Una veterinària del zoo li ha llançat un dard amb anestèsia i s'ha pogut capturar l'animal

La vaca, capturada
La vaca, capturada | Europa Press
Redacció
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:44h

La vaca, capturada. Foto: Europa Press

Una vaca de 500 quilos que estaven traslladant a l'escorxador de Mercabarna s'ha escapat quan baixava del camió, ha sortit del recinte i ha recorregut el carrer K obert al trànsit fins arribar al pàrquing de treballadors de l'empresa Nissan.

Segons han explicat a Europa Press fonts policials, l'incident ha ocorregut cap a les 7 hores quan l'animal ha aconseguit saltar una tanca, ha sortit corrents i ha creuat la línia del tren per un pas a nivell fins a l'aparcament.

Una vegada en el pàrquing, on ha quedat atrapada, efectius de la Guàrdia Urbana i personal de Mercabarna han tractat de capturar-la, sense èxit, En diverses ocasions, la vaca ha fet el gest d'envestir treballadors que entraven a l'empresa.

L'animal ha saltat per sobre d'algun capó de cotxe i ha evitat els seus captors, per la qual cosa la Guàrdia Urbana ha optat per avisar una veterinària del zoo, que ha acudit al lloc i li ha llançat un dard amb anestèsia.

Cap a les 11 hores han pogut capturar la vaca i conduir-la dins del camió de trasllat de bestiar, per retornar-la al recinte agroalimentari.

Fins al lloc s'hi han desplaçat tres patrulles de la Guàrdia Urbana, que no han hagut de tallar el trànsit, i personal de Mercabarna.
 
Arxivat a