Quines són les millors pizzeries de Lleida segons TripAdvisor?

Els usuaris del portal destaquen la relació qualitat-preu i la generositat dels plats

Imatge d'una pizza
Imatge d'una pizza | La Cosa Nostra
08 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:10h
El portal TripAdvisor serveix de guia per a molts turistes, que consulten les recomanacions dels usuaris d'aquesta web per visitar espais per dormir o menjar. Són centenars els comentaris que pengen els clients, i és en base a aquestes opinions que es basteix un rànquing dels millors locals. Si parlem de pizzeries, aquestes són les més ben valorades per part dels usuaris.

- Era del Salasse. Salàs de Pallars. Una antiga era convertida en pizzeria. Un dels referents a la comarca en qüestió de pizzes. L'espai i la qualitat són alguns dels punts més valorats pels usuaris del web.

- La Cosa Nostra.Cervera. Producte cassolà i abundant en les racions. Els usuaris de TripAdvisor puntuen la majoria amb excel·lents i notables aquest restaurant.

- Pizzeria Da Pippo.Solsona. Pizzes grans i de qualitat tot i que el local no és molt gran. El tracte amb el client, una de les consideracions que valoren els clients que deixen els seus comentaris.

- La Sangiovesa. Lleida. Destaca per la qualitat del producte i la generositat dels plats. L'atenció del personal i l'ambient de la sala, fets que també es destaquen.

- La Piemontesa. Vielha. Es posa l'accent en la qualitat del producte que s'ofereix en aquesta pizzeria. L'indret és un dels fets destacables d'aquest local. No obstant, es veu alguna queixa en qüestions logístiques i de preus.

- La Bufala. Lleida. Restaurant amb bones puntuacions per la quantitat i qualitat del producte que serveixen. El treball casolà amb la pasta, una de les claus d'aquest negoci.

- La Estrellita.Salardú. Local acollidor i decorat sense barroquismes. La relació qualitat-preu, un punt destacat pels clients. Molts d'ells recomanen la visita, encara que en els mesos de vacances aconsellen reservar taula.

- Casa Don Geppeto.Rialp. Pizzes amb estil i servides de forma ràpida. Massa fina, amb quantitat d'ingredients i ideals per emportar.

- O sole mio.Lleida. La mida de les pizzes i la relació qualitat-preu, els aspectes més remarcabñes d'aquesta pizzeria, una de les que té més anomenada a la capital del Segrià.

- La Oca. Arties. Local agradable i preparat per nens. Les pizzes que s'ofereixen són grans, i el preu, en consonància amb el que es menja.