«La força d'un gran país»: el Govern engega una campanya per apujar l'autoestima dels catalans

La iniciativa arrencarà aquest divendres i fa servir dades dels ministeris espanyols per constatar el lideratge del país en àmbits sectorials | Jordi Vilajoana, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, n'és l'encarregat

05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:38h
El Govern arrenca aquest divendres 7 d'octubre una campanya per apujar l'autoestima dels catalans, segons fonts consultades per NacióDigital. Aquesta iniciativa portarà com a lema "La força d'un gran país" i arribarà just després del debat de política general i de la qüestió de confiança, que han servit per reformular el full de ruta i posar rumb cap a un referèndum que hauria de celebrar-se durant el mes de setembre del 2017.

La campanya la gestiona Jordi Vilajoana, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, i tindrà pàgina web. La consellera de la Presidència i portaveu, Neus Munté, va explicar al Govern aquest mateix dimarts la campanya. La iniciativa es difondrà a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #granpaís.

La voluntat del Govern és explicar que Catalunya és líder en múltiples àmbits, com per exemple els trasplantaments. Per recalcar aquests lideratges, la campanya farà servir dades de ministeris espanyols i d'observatoris internacionals. "Volem apujar l'autoestima dels catalans en un moment clau", assenyalen les fonts consultades.